Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home/html/amiya7777.savana-hosting.cz/public_html/agnikanasgroup.cz/wp-config.php on line 109
Songs Of The Soul - Maďarsko, Slovensko - Agnikana's Group

Na podzim jsme se po Mongolsku projely ještě na jedno turné Songs of the Soul – na Slovensko a do Maďarska. Po destinacích, na které jsme z našich koncertů zvyklé, to byla vlastně jen projížďka k sousedům na kus řeči.

Na Slovensku jsme měly první koncert v Bratislavě, kde nás přivítalo spousta známých, rozzářených tváří a koncert se náramně vyvedl. Náš SOTS „boss“ Projjwal na konci koncertu dokonce pronesl, že je to až děsivé, jak byl koncert dobrý, protože na první koncert turné to vůbec není obvyklé a že se přeci vždycky alespoň něco malého musí nepovést a teda kdo ví, co nás čeká za nástrahy na koncertech dalších:O) Minimálně na koncertě druhém se ale vůbec nic neobvyklého nestalo… byl opět úžasný. Přesunuli jsme se za ním do Maďarska, do Budapešti. Byli jsme v krásném sále pro 700 lidí a sál se pochopitelně naplnil až do poslední židle. Asi se ale nedalo očekávat nic jiného. V tomto ohledu jsou maďarští posluchači nenahraditelní. Rádi chodí na kulturně – duchovně laděné akce a hlavně – mají nepřekonatelný talent v oceňování umělců upřímným, nekonečně dlouhým a burácivým potleskem. Po tomto koncertu jsme si říkali, že pokud nějaký umělec trpí pocitem nejistoty a méněcennosti, měl by si zajet na koncert do Maďarska, protože maďarské obecenstvo ho z toho dozajista vyléčí. Další koncert v Košicích se nepochybně zapsal do historie SOTS díky nepřekonatelně dokonalému občerstvení. Nepřeberně velké množství dobrot ze světa veganského i neveganského nás po celou dobu vábivě lákalo a my jsme se popravě velmi snadno lákat nechali. Ten čokoládový veganský cake si rozhodně musíme doma upéct! A co teprve ty makové buchty!

No a tak nějak to celé pokračovalo… až už byl poslední koncert, po kterém jsme se vydali všichni domů, abychom vstřebali všechny ty zážitky a připravili se na další cestu.

Naštěstí je konec jednoho turné začátkem těšení se na výlet další, a tak vlastně ani nebyl čas na nějaké to truchlení a pomaličku jsme se začaly balit do Washingtonu, kde už pro nás připravovali koncert… ve Washingtonu pro nás úplně první.