Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home/html/amiya7777.savana-hosting.cz/public_html/agnikanasgroup.cz/wp-config.php on line 109
Turné V Austrálii A Na Novém Zélandu - Agnikana's Group

Austrálii a Nový Zéland jsme už jednou navštívily v roce 2015, a tak jsme věděly, že nás čeká opravdu dlouhá cesta, spousta přeletů z jednoho města do druhého a spousta časových posunů. Oproti minulé návštěvě jsme si naplánovaly dvojnásobný počet koncertů – takže nás čekalo celkem 10 koncertů během dvou týdnů a to musím uznat, je celkem slušná intenzita.

Do Perthu jsme přiletěly po asi třiceti hodinách cestování, kolem jedné hodiny ráno. Naštěstí nás naši přátelé vyzvedli s prostorným vanem na letišti a do postele jsme se dostaly celkem brzy. První den u protinožců byl čistě odpočinkový. Dlouhý spánek, dlouhá pozdní snídaně přecházející v pozvolný oběd u sochy Sri Chinmoye. Dva koncerty v Perthu nás čekaly až na druhý den. A poté následovala intenzivní šňůra australských koncertů v Adelaide a Melbourne, odkud jsme ještě stejný večer po koncertě odletěly na Nový Zéland a s trochou štěstí se nám podařilo provést i naše hudební nástroje. V Aucklandu jsme navštívily školu kamarádky Heleny, kde si pro nás děti připravily vystoupení. Zazpívaly nám písničku „Welcome Agnikana’s Group“ v tradičním maorském jazyku, která nejednu z nás přivedla k slzám dojetí. Nový Zéland nás opět nezklamal a po celou dobu jsme si plně užívaly jeho krásu. Nádherná panenská příroda plná sytých barev nás obklopovala na každém kroku. Velmi jsme ocenily, že jsme se mezi městy na Novém Zélandu mohly přesouvat auty a mohly jsme si odpočinout od létání. Navíc jsme si tak mohly prohlížet opravdu kouzelnou kopcovitou krajinu, šťavnatě zelenou, posetou miliony ovcí a krav. Kromě Aucklandu jsme tentokrát navštívily i malé jezerní městečko Taopo a hlavní město Wellington, kde na koncerty přišla řada opravdu krásných posluchačů.

 

Po koncertě ve Wellingtonu jsme se opět vrátily do Austrálie, kde jsme měly ještě tři koncerty – v Brisbane, Sydney a Cambeře. V Brisbane jsme opravdu musely bojovat s únavou, protože časový posun nehrál v náš prospěch a koncertovaly jsme doslova o půlnoci novozélandského času. Nějakým zázrakem na nás ale sestoupila boží milost a koncert byl opravdu krásný. V Sydney nás překvapila pohodová nálada obyvatel a jejich sportovní naladění, kdy už od časného rána nelenili a surfovali, plavali a běhali po plážích. Koncert jsme měly v menším buddhistickém chrámu, kde jsme dokonce pro velmi pozdě příchozí udělaly zkrácený dvoupísňový druhý koncert :O)

V Cambeře jsme konečně viděly klokany… už jsme se bály, že jediné klokany, co na tomto turné uvidíme, budou ti placatí bez života na australských dálnicích!

V den odletu jsme v pět hodin ráno nastoupily na pomocnou linii triple-triatlonu, který přátelé v Cambeře pravidelně každoročně pořádají. Bylo to poprvé, co nás na tomto turné zastihl déšť… a stál za to! Po uzavření první plavecké a cyklistické části jsme vyrazily na letiště a za krásných 30 hodin jsme byly doma ve Zlíně :O)

Seznam koncertů:

Tuesday 1 November 2022 – Perth
1. Belmont Hub Event Space, lunchtime concert 12pm

2. concert venue, Beasley Hall Auditorium Perth Modern School, 90 Roberts Road, Subiac

Wednesday 2 November, Adelaide Town Hall

Thursday 3 November, Melbourne 730pm – 9pm Good Shepherd Chapel, 1 St Heliers St
Abbotsford VIC

Friday 4 November 7pm, AUCKLAND
Fickling Convention Centre
546 Mt Albert Road
Three Kings
Auckland

Sunday 6 November 7pm, TAUPO
Lake Taupo Rotary Hall
12 Story Place
Taupo

Monday 7 November 7pm, WELLINGTON
St Christopher’s Church
27 Ventnor Street
Seatoun
Wellington

Wednesday 9 November, Brisbane Sri Chinmoy Centre, 87 Pembroke Rd, Coorparoo QLD 4151

Thursday 10 November, Sydney Temple on the Park. It is at 158 Australia St, Newtown.

Friday 11 November, Canberra Wesley Music Centre, 22 National Circut