Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home/html/amiya7777.savana-hosting.cz/public_html/agnikanasgroup.cz/wp-config.php on line 109
Turné V Guatemale - Agnikana's Group

Guatemala je pro nás pro všechny nepochybně velice lákavá a cizokrajná destinace a toto naše turné nám to dalo opravdu plně pocítit. Prožily jsme týden plný zábavy a dobrodružství, kdy jsme s našimi guatemalskými přáteli cestovali přes panenskou guatemalskou přírodu, navštěvovaly větší i menší města a nabízely lidem koncerty meditační hudby.

První koncert byl uspořádaný v historickém městě Antiqua v katedrále de San José, kde se zpívalo a hrálo opravdu nesmírně lehce a s obrovskou vnitřní hloubkou. Přítomnost Ježíše Krista byla v katedrále velmi silně cítit, a tak jsme do koncertního seznamu zařadily i pár písní, které Sri Chinmoy pro Ježíše Krista složil. Asi poprvé jsme ho tady viděly zpodobněného, jak nese svůj kříž a je oblečený v sytě fialovém rouchu.

Antiqua je cílovým bodem řady turistů a je ikonická svým vulkánem tyčícím se na obzoru města a krásnou historickou architekturou. Rozhodně stojí za to ji navštívit!!!

 

Do dalších měst jsme se přesouvaly autobusem a projely jsme postupně Quetzaltenango, Huehuetenango, Carcha, Coban a Ciudad de Guatemala. Je třeba poznamenat, že cestování autobusem po Guatemale je skutečně jen pro velmi trpělivé cestovatele, protože cesty jsou úzké a plné serpentýn. I krátké vzdálenosti tak trvají několik hodin. Naštěstí se ale člověk může snadno zabavit pozorováním přenádherné panenské přírody, koupit si výborné ovoce a zeleninu od tamních obchodníků, ochutnat tradiční kukuřičné placky a fazole, vykoupat se v průzračné vodě… A protože je Guatemala domovem potomků dávných Mayů, nezapomněly jsme se podívat ani na bájné mayské pyramidy.

Celý týden, který jsme v Guatemale prožily, byl pestrý a plný zážitků. Poznaly jsme řadu tamních obyvatel a zvyků a doslova jsme si je zamilovaly. Všech sedm koncertů, které jsme této latinskoamerické zemi nabídly, byly pro nás krásným zážitkem plným přijímavých a nadšených posluchačů s velikým srdcem. Už se nemůžeme dočkat na naše další guatemalské turné!!!

Seznam koncertů:

September 30th
5a Calle Oriente 5 Catedral de San José
Antigua Guatemala

October 1
14 av A A-34 Zona 1
Quetzaltenango. Teatro Roma

October 2
Calzada Kaibil Balam, Km 260 Zona 5
Hotel y Centro de Convenciones California
Huehuetenango

October 4
Centro Comercial Gran Carcha, Las Terrazas 3er Nivel
Carcha

October 5
Hotel El Alcazar de Doña Victoria
Coban

October 6
Teatro La Cupula
Ciudad de Guatemala

October 7
Teatro La Cupula
Ciudad de Guatemala