Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home/html/amiya7777.savana-hosting.cz/public_html/agnikanasgroup.cz/wp-config.php on line 109
Turné V Bulharsku - Agnikana's Group

Do Bulharska jsme se na koncerty vydaly naposledy v roce 2012, takže před úctyhodnými deseti lety, a za tu dobu se toho jak v této přímořské, zasluněné zemi, tak i v naší skupině řadu změnilo. Moc jsme se těšily nejen na samotné koncerty, ale také na teplé, písečné pláže a přátele, které jsme už hodně dlouhou dobu neviděly. Po téměř tříleté odmlce to bylo naše první letecké turné a rozhodně stálo za to. Netrénované na pocovidovou letovou situaci jsme na terminál radostně dorazily tak pozdě, že už nebylo možné stihnout vystát několikasetmetrovou frontu na odbavení nadměrných zavazadel a odbavit se klasickým způsobem. Musely jsme využít veškeré své odvahy a odhodlání, abychom se všemi hudebními nástroji doběhly na náš gate po jeho uzavření, a snažily se přemluvit palubní personál, aby nám zavazadla odbavili a dovolili nám se nalodit. Vůle Boží byla v tomto případě stoprocentně na naší straně a po vzrušující honbě jsme s úlevou zasedly do křesel ekonomické třídy a vyletěly vstříc dalším zážitkům.

První město, kam jsme zamířily, byla Varna… přímořské, turistické město, s dokonale teplým, červencovým počasím. Ideální start pro skvělou dovolenou! Teplé moře s medúzami nás potom čekalo ještě v Burgasu, kde jsme se zastavily i v bahnitých a solných koupelích. Za dalšími koncerty jsme potom pokračovaly do vnitrozemí, do Plovdivu a do hlavního města, Sofie. Na všech místech o nás bylo výtečně postaráno, na koncerty přišla spousta krásných posluchačů a opravdu, opravdu se nám nechtělo vracet. Leč život není jen o radostech, ale i o povinnostech… a koneckonců… všude dobře, ale doma nejlépe… takže jsme, tentokrát s dostatečným časovým předstihem, dorazily na letiště v Sofii, vše v pohodě odbavily, a potom několik hodin čekaly na zpožděný let domů :O)

Seznam koncertů:

Varna – pondělí 11. července 2022 od 19h
Radio Varna, 22 Primorski boulevard

Burgas – úterý 12. července 2022 od 20h
Expo center „Flora“, Primorski Park

Plovdiv – čtvrtek 14. července 2022 od 19h
The Bishop’s Basilica of Philippopolis, 2 Princess Maria Luisa str.

Sofia – pátek 15. července 2022 od 19h
Vivacom Art Hall, 5 Oborishte str.