Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home/html/amiya7777.savana-hosting.cz/public_html/agnikanasgroup.cz/wp-config.php on line 109
Turné V Maďarsku - Agnikana's Group

Minulý týden jsme se vrátily z koncertního turné v Maďarsku, které nám spoustu lidí ani nevěřilo, že by se mohlo uskutečnit. Ono pravdou je, že je podzim… tedy období s ideálními podmínkami pro šíření různých zákeřných virů a bakterií v našich zimou oslabených, křehkých tělech… a covidová čísla před naším odjezdem začala opravdu nejen v Česku, ale i v Maďarsku prudce narůstat. Naštěstí jsme se nenechaly žádnými nepříznivými čísly ovlivnit a na výlet jsme opravdu vyrazily… asi i proto, že to bylo naše první turné po dvou letech a už jsme se na společné zážitky a hraní pro živé obecenstvo opravdu těšily. A nelitovaly jsme.

Maďarští přátelé pro nás připravili celkem 6 koncertů a na všech místech se jim podařilo zajistit výborné zázemí a naplnit sály příjemným a nadšeným obecenstvem, které nás minimálně dvakrát vytleskávalo pro přídavkovou píseň. Hudba, kterou jsme hrály, se šířila silným proudem k lidem a plnila je potřebným vnitřním mírem, láskou a radostí, které všichni tak moc potřebujeme.

Seznam koncertů:

čtvrtek 4. listopadu, 17h – Győr

pátek 5. listopadu. 18:30h – Budapest

sobota 6. listopadu, 11h – Pécs

sobota 6. listopadu, 18h – Szolnok

neděle 7. listopadu, 15h –  Szzékesfehérvár