Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home/html/amiya7777.savana-hosting.cz/public_html/agnikanasgroup.cz/wp-config.php on line 109
Songs Of The Soul V Maďarsku - Agnikana's Group

Po roce jsme jely opět koncertovat do Maďarska. Tentokrát to nebyly přímo koncerty naší skupiny, ale celkové představení hudební tvorby Sri Chinmoye v podání jeho žáků. Sestavený program byl skutečně krásný a dával radost a naplnění nejen nám, ale hlavně posluchačům, kterých v Maďarsku, jako vždycky, přišel opravdu plný kopec.

První koncert byl uspořádaný ve městě Eger. Vyjely jsme brzy ráno ze Zlína, abychom stihly zvukovou zkoušku… a téměř se nám to podařilo. Včasný odjez byl poznamenán pouze sedmiminutovým zpožděním, kdy Sadajyoti ráno řešila kapající topení pomocí plechového hrnce a dlouho plánovaný včasný ochod z bytu tak utrpěl značné trhliny. Vážnější však byla dopravní zácpa, která na nás číhala na dálnici kolem Budapešti. Tenkrát jsme konečně pochopily, že to opravdu nestihneme. No nic strašného se nakonec nestalo. Naše zvuková zkouška se prohodila s jinou, včasnější skupinou a na večerní koncert již bylo vše dokonale připravené.

Na druhý den ráno nás mile překvapila domácí dýňová polévka, kterou nám připravila Padapa. Naše polévkové kapacity se nakonec ukázaly zcela bezedné a i Padapa uznala, že příště bude muset dovézt dýně dvě. Pokud to ještě neděláte, doporučujeme vám k dýňové polévce servírovat opražená dýňová semínka na másle… dodají polévce neodolatelnou vůni a ještě dokonalejší chuť.

Večerní koncert v Budapešti se konal v opravdu krásném a rozlehlém sále, kde nakonec přišla přes tisícovka posluchačů. I šéf našeho SOTS týmu prohlásil, že to byl jeden z těch úplně nejkrásnějších koncertů, jaký Songs of the Soul program zažil. Maďarské obecenstvo je navíc typické tím, že opravdu rádo tleská. No stáli jsme na tom pódiu opravdu hodně dlouho a osvětlovač ne a ne ty reflektory zhasnout a lidé ne a ne přestat s tím potleskem. Bylo to opravdu velmi milé.

Poslední koncerty potom byly ve městě Györ – pro velký zájem o rezervace se uspořádaly dva koncerty po sobě. Po druhém koncertě jsme svižně nasedly do aut a spokojeně se vracely domů.

Závěrem bych ráda poznamenala, že výlet do Maďarska byl sice velmi krátký, ale za to velmi intenzivní a podařený. Mezi všemi členy SOTS týmu panovala výborná harmonie a atmosférou se nezadržitelně šířila obrovská radost a vděčnost.