Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home/html/amiya7777.savana-hosting.cz/public_html/agnikanasgroup.cz/wp-config.php on line 109
Nahrávání Koncertu V Heidelbergu - Agnikana's Group

Tento víkend nám opět přinesl řadu zážitků, radostí a užitečných zkušeností. Nutno říci, že se nám po návratu domů zdálo, jako bychom se vracely po nejméně měsíční dovolené.

V pátek jsme navštívily Tábor a České Budějovice, kde jsme měly dva koncerty. Posluchačů nedorazilo nijak mnoho, pro nás to ale vedle koncertů bylo i nacvičování na nahrávání živého koncertu na naše nové CD v Heidelbergu. Tedy jsme radostně odehrály vybrané písně na nové CD a radostně jme se i cítily, že právě tyto dva koncerty se nenahrávaly. Nedostatečný nácvik se pravda projevil nejistotou jak u hudebníků, tak u zpěváků. Když Alča při předehře u jedné písně třikrát začala hrát tón, pokaždé jiný a pokaždé úplně nesprávný, nedalo se to vydržet a opravdu jsme se upřímně rozesmály. Snaha o zamaskování chyby tím, že se tváříte, jakože to tak mělo být, nevyšla…

Ani nevíte, jak jsme se těšily na vydatný odpočinek před dlouhou sobotní cestou, která nás čekala. Ani nevíte, jak potom musíte cvičit sílu svého odevzdání osudu, když zjistíte, že máte rozbité okno u auta a  z něho ukradený batoh s řadou celkem potřebných věcí. No zbytek dne už jsme strávily na policejní stanici a panu policajtovi, který byl opravdu veselá kopa, jsme věnovaly naše CD.

Rozhodně mají ale v Budějovicích výborné autoopravny, protože dokázali sklo během dvou hodin vyměnit a my vesele mohly vyjet do Heidelbergu. Koncert byl zcela netradiční. Diváci museli ignorovat les mikrofonů, který nás obléhal, aby viděli, že tam opravdu někde zpíváme a hrajeme. Úplně jsme nevěděly, co od nahrávání živého koncertu očekávat, a tak jsme raději nic neočekávaly. Koncert se ale až na pár chyb a vrzajících stoliček povedl a zvukařka nám s úsměvem na tváři oznámila, že to CD s největší pravděpodobností bude k světu.

Tak se už můžete začít těšit!