Na krátký výlet jsme si zaletěly na konci října do norského Osla. Byl to jen jeden víkend s jedním koncertem, ale stál za to!

Na letišti nás přivítala pravá norská tma. Je sice pravda, že jsme přistály někdy po půlnoci a tma se v tu dobu dala očekávat… ale ona se nestydatě držela až tak do devíti do rána a kolem čtvrté odpoledne už zase panovala nad nebohým, krátkým denním světlem. Každopádně se s ní velmi dobře spalo :O)

Dny jsme měly nabité programem. Nejvíce času nám každý den zabralo jídlo. Chodily jsme totiž do „The Fragrance of the Heart Coffee“, kde vaří naši přátelé a jde jim to opravdu moc dobře. Z dlouhé a vydatné snídaně jsme se po krátkém nacvičování na koncert rovnou převalily na oběd a hle… už byl čas koncertu a samozřejmě i čas na večeři. :O)

Koncert byl uspořádaný v krásném kostele Majorstuen Kirke, kde na nás čekal dokonce i naladěný klavír. Neváhaly jsme ho zapojit do našeho aranžmá písní, protože Agnikana umí hrát na klavír opravdu krásně. Kromě klavíru tam měly i opravdu úžasné varhany, na které Agnikana slíbila hrát příště, až se zase do Osla vydáme. To si zaručeně nesmíte nechat ujít! Dáme zavčas vědět, kdy to bude!

No v sobotu jsme ještě chvíli pohopsaly po norských kopcích, obešly jsme jezero s devítistupňovou vodou, do které Abhejali neváhala vskočit a plavat, ještě jednou jsme se pořádně najedly  no a byl čas odletu. Takhle rychle nám to uteklo.

Tak za chvíli zase ahoj NORSKO!