Na krátký výlet do norského Osla jsme si zaletěly na začátku jarněletního měsíce června. A v Norsku byl ten červen tak řádně letní, až jsme na to nebyly připravené a řada z nás se domů vrátila s jemně rajčatovým nádechem v obličeji. Hned po příletu na nás dýchla ohromující síla pohodové, dovolenkové atmosféry, jíž jsme se dokonale odevzdaly, a až do konce našeho turné jsme jí nechaly unášet. Tato pohoda a spokojenost se nesla všemi místy, které jsme navštívily a poctivě si je sebou nosil i každý Nor ve svých kapsách – ať při ranní kávě, při cestě do práce, při cestě z práce, na výletě – zkrátka všude bylo možné vidět pohodové, neuspěchané lidi. Nechci situaci nijak přikrášlovat, ale s naším pražským metrem se to srovnávat zkrátka nedá :O)

Všechny tři dny se o nás výborně starali naši přátelé z restaurace The Fragrance of the Heart. Na rozmanitost snídaní a obědů, které nám připravili, budeme ještě dlouho vzpomínat. Vegetariánská restaurace může být skutečně hrdá na své kuchaře, kteří jsou ve svém oboru skutečnými mistry.

J ako pokaždé, když se objevíme v zemi s mořem, neváháme a skáčeme do něj, nehledě na teplotu vody, krásu pláže či časové možnosti. A taky tentokrát jsme si příležitost nenechaly ujít. První den jsme statečně do vody vlezly všechny. Na druhý den ale asi děda oceán foukl do našeho fjordu nějký ledový proud a s 14stupňovou vodou si tentokrát poradila jen Abhejali  a náš skrytý talent Bhargavi, která by vlezla do vody asi i pod nulou. Statečně se tvářila i Agnikana, ta ovšem ve vodě vydržela přesně 2,5 sekundy a takový výkon jsme jí do výsledků zkrátka nemohly započítat:O)

V Oslu jsme měly dva krásné koncerty. Velmi děkujeme Komalovi za profesionální ozvučení a vlastně všem, kteří nás na koncerty pozvali, a kteří na koncerty přišli. Byly pro nás opravdu naplňující a rádi se do Osla znovu přijedeme podívat.