Songs of the Soul – Japonsko 2011

Koncertní turné, výlet, mise…každá znás to možná viděla jinak, ale každopádně jsme se nemohly dočkat. Letenky byly zajištěné, naši japonští přátelé intenzivně pracovali na pronájmu hal, přípravě plakátů, letáků a celkové propagaci koncertů. Vše probíhalo tak, jak má. Březen 2011 se nám pak postavil tvrdým pohledem z očí do očí…BERETE VÝZVU?

Těžké bylo sledovat, jak tak nádhernou zemi kolí vlna přírodních katastrof… I duben a květen se dotazoval stejnou otázkou…BERETE VÝZVU?

Skutečnou otázkou ale je, zda věci, které vidíme svýma očima a slyšíme svýma ušima jsou ty skutečné a správné.

My jsme nakonec poslechly neomylný hlas srdce a rozhodly se pro.

Tvrdý pohled z očí do očí se nakonec přestal tvářit tak hrozivě a naše cesta na koncertní turné po Japonsku se stala jasnou, zřetelnou a nepochybně tou správnou volbou.

31.5.2011

N aše cesta začíná!

Cesta ze Zlína do Prahy se nám za dlouhé roky intenzivního cestování stala tak všední, že se dá přirovnat k cestě na sobotní nákup do supermarketu na protější straně ulice.

Za povšimnutí snad stojí náš pozdní příjezd na hlídané parkoviště poblíž letiště Ruzyně. Zaparkujete svoje auto, vytáhnete z něj kufry, nandáte kufry do auta parkovací služby a jedete na letiště. Potíže nastávají tehdy, když nemáte to auto, které vás má na letiště odvézt… no nakonec se objevilo. Přeci by naše mise neskončila dříve, než by začala… u Klokočky už ale asi nikdy parkovat nebudem.

Cestu na letiště nám okořenil i výsledek přepočítání našich zavazadel na parkovišti, kde vyšlo najevo, že je nižší, než počet přepravovaných osob. No ano… příležitost k transformaci jako vyšitá! Tentokrát pro Neelabha, jejíž kufr se zapomněl naložit a japonský výlet přečkal v bezpečí, doma v kuchyni.